Prvi šolski dan je vedno poseben dan. Letos zaradi ukrepov še toliko bolj. Vendar je, kljub ukrepom na Osnovni šoli Koper, ob sodelovanju vodstva, učiteljev in staršev uspelo pričarati otrokom nepozabne trenutke.

Prvi september se je pričel deževno, a je prav kmalu posijalo sonce, saj ga je s svojim prihodom v šolo priklicalo 93 zvedavih prvošolcev. Ravno prav velikih, da samostojno prestopijo šolski prag, so na dvorišču šole najprej prisluhnili šolski himni in pozdravu svojih učiteljic. Gospa ravnateljica Ingrid Poropat jim je izrazila dobrodošlico z željo po dobrem počutju in doseganju znanja. S pogumnimi koraki, nasmejani in polni pričakovanj so se odpravili v svoje učilnice in smelo zakorakali novim znanjem naproti.

Delavci Osnovne šole Koper želimo našim prvošolcem veliko lepih dni, zadovoljstva in  prijetnih občutkov ob doživljanju uspeha. Če pa se bodo na poti učenja pojavile prepreke, jih bomo skupaj premagovali.

Da so najmlajši lahko prišli v šolo, v kateri si želimo skupaj učiti in sodelovati, je uspeh.

Želimo si, da bi zdravo in uspešno zaključili šolsko leto, kar nam bo uspelo le z odgovornim vedenjem, spoštovanjem pravil in zaupanjem. Zato vztrajno zdravju, znanju in uspehom naproti.

Aktiv 1. razreda

Related Images:

(Skupno 741 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost