Zala Gorjan je svojo pot v Glasbeni šoli Koper začela leta 2014, v razredu Tinkare Marinac. Že zelo zgodaj je začela kazati izjemno zavzetost za učenje violine in hitro je napredovala. Kmalu je začela nastopati na številnih šolskih in izven šolskih nastopih. Udeleževala se je raznih delavnic, poletnih šol in mojstrskih tečajev, kjer se je kalila kot glasbenica in izpopolnjevala svoje znanje iz violinske igre. Tekom šolanja se je udeležila tudi več mednarodnih in državnega tekmovanja. Redno je sodelovala v različnih komornih skupinah, je tudi članica simfoničnega orkestra Vladimir Lovec.

Zala je vsestransko izjemna učenka, tako v osnovni šoli, kjer kot odličnjakinja niza uspehe na številnih tekmovanjih iz različnih predmetov, kot tudi na glasbenem področju. Poleg igranja violine Zala poje v pevskem zboru OŠ Koper in se intenzivno ukvarja s plesom, kjer prav tako dosega vidne rezultate.

S predanostjo glasbi, vestnim delom in vztrajnostjo je bila Zala vsa leta zgled mlajšim učencem violine ter zanesljiva članica komornih skupin in orkestra. S številnimi nastopi pa je redno bogatila tako šolske kot izvenšolske dogodke.

 

Related Images:

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost