Osnovna šola Koper je projektni partner v Večgeneracijskem centru MORJE, kjer dejavnosti v imenu šole opravlja Jerneja Macarol, mag. prof. inkluzivne pedagogike.

Večgeneracijski center MORJE Koper predstavlja osrednji prostor zbiranja, neformalnega druženja in širjenja socialne mreže za vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Za vas pripravljajo raznolike brezplačne dejavnosti, ki potekajo od ponedeljka do petka med 9.00 in 19.00 uro. Vabijo  vas k učenju jezikov, ustvarjalnim, kuharskim, športnim in prostočasnim delavnicam, na zanimiva predavanja, pogovorne skupine in še na mnogo drugih zanimivih aktivnosti.

Vzporedno deluje tudi informacijska točka kjer lahko prejmete vse informacije, ki so tudi na voljo  na tel. številki 040 77 20 30 med 9:00 in 19:00 uro in elektronskem naslovu info@vgc-morje.si. Spremljate jih lahko tudi na facebook strani: Večgeneracijski center MORJE Koper, ter na spletni strani https://www.vgc-morje.si/ kjer so objavljeni program, aktualne novice, fotografije in novosti.

 

Related Images:

(Skupno 1.614 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost