Obvestilo za učence in starše 9. razreda: Informativa- 24. in 25. januar 2020

24. in 25. januarja že 12. Informativa!

Kliknite za ogled na spletu

Lep pozdrav,

12. Informativa se približuje s svetlobno hitrostjo, ste si 24. in 25. januarja že zabeležili v vaš koledar? In ne samo to, ali ste vedeli, da je 24. januar tudi mednarodni dan izobraževanja?

Razkrivamo vam skrbno dodelan program, ki bo letos že dvanajsto leto zapored potekal na največjem dvodnevnem predinformativnem dnevu – 12. Informativi, 24. in 25. januarja na Gospodarskem razstavišču. V dveh dneh bodo mladi na enem mestu lahko iskali številne odgovore, ki se jim porajajo pri vprašanju KAM NAPREJ.

KLIK NA PROGRAM

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

Tudi na letošnji Informativi ne bo manjkal pester, predvsem pa bogat spremljevalni program, ki bo mladim nudil informacije o nadaljnjem izobraževanju. V predavalnicah se bodo tako s svojim interaktivnim programom predstavili Univerza v Ljubljani, Univerza na Primorskem, Univerza v Mariboru, Slovenska vojska, Kratos, Policija, Coaching 4 me, Sindikat Mladi plus in ASEF. Letos se bo v sklopu predavanj pridružil tudi portal Moja zaposlitev.si – Optius. Obiskovalci bodo tako lahko našli veliko koristnih informacij o izbiri študija, štipendiranju, napakah pri izbiri študija ter še veliko drugih informacij.

CPI – Center RS za poklicno izobraževanje

Ne zamudite!

Na 12. Informativi bo CPI  pripravil nacionalno tekmovanje mladih strokovnjakov starih med 18 in 25 let, ki vsake dve leti tekmujejo v različnih programih. Za več informacij kliknite tukaj.

Organizator dogodka, Proevent d.o.o.

Pomembno obvestilo za učence, ki koristijo mali šolski avtobus z območja Bošamarina in Kampela

Zaradi prevelikega števila učencev iz Bošamarina in Kampela glede na velikost vozila in zaradi zagotavljanja varne vožnje, se z  20. 1. 2020  spreminjata organizacija  prevoza  in vozni red manjšega avtobusa:

  • Pri obeh jutranjih dovozih v šolo se spremeni vrstni red pobiranja otrok. Pri drugem dovozu v šolo  učenci iz Kampela Brda in Kampela Novaki prestopijo na postajališču Kampel Novaki na večji avtobus, manjši avtobus pa pobere učence iz Bošamarina in jih odpelje v OŠ Koper;
  • Pri drugem odvozu iz šole manjši avtobus koristijo samo učenci do 5. razreda. Starejši učenci gredo na večji avtobus;
  • V Kampelu Novaki avtobus vozi do postajališča Kampel 5d.

Avtobus za smer Grinjan ima postajališče  na Tomšičevi ulici tudi pri odvozu iz šole.

Priloge:

 

 

Sprememba govorilnih ur

V četrtek, 16. 1. 2020, odpadejo popoldanske govorilne ure pri Tamari Vomer. Govorilne ure bodo v TOREK, 14. 1. 2020, od 17. do 19. ure v učilnici MAT 2 .

Obvestilo za starše učencev 5. razreda, ki so v šoli v naravi

Spoštovani starši učencev 5. razreda,

obveščamo vas, da bo v petek, 10. 1. 2020, ob prihodu vaših otrok iz šole v naravi predvidoma okrog 18.00, možno parkirati v šolski garaži brezplačno, avtobusi pa bodo ustavili pred Osnovno šolo Koper kot običajno.

Spoštljiv pozdrav,

Niti Krota Bagari
vd. ravnatelja
Osnovne šole Koper

Stran 1 od 2212345...1020...Zadnja »